Les obres de la Piscina Municipal Miguel Luque avancen a bon ritme

Divendres, 21 d'agost de 2020 a les 00:00
El passat 5 d’agost van començar les obres d’arranjament de la Piscina Municipal Miguel Luque corresponents a tres dels quatre lots de la licitació pública que es va dur a terme el passat mes de juliol.

Aquests tres lots fan referència a la reparació de vas principal per resoldre els problemes amb les fuites d’aigua, el reforç dels elements estructurals tant de la planta de la piscina com de la planta del soterrani i els treballs de millora de la canalització de l’aigua on, en l’anàlisi previ, es va detectar un deteriorament de l’estanquitat del canal perimetral de recollida d’aigües de les dues piscines amb filtracions a la planta soterrani que agreujaven el deteriorament del forjat i la paret de protecció exterior del vas de la piscina.

L’alcalde i regidor d’Esports, Jordi Seguer feia una bona valoració “dels treballs d’aquestes primeres dues setmanes que estan complint les previsions pel que fa al calendari d’execució”.

Pel que fa al quart i últim lot, es tracta dels treballs de millora del sistema de ventilació de la planta soterrani de la instal·lació que es duran a terme en les pròximes setmanes, per tant inclòs en aquestes millores que finalitzaran abans de l’1 d’octubre de 2020. Entre les millores també en destaquen el paviment antilliscant en les parets del vas principal i el canvi de totes les peces de rajoles de tipus ‘gresite’.

Jordi Seguer concloïa que “són unes actuacions importants. Recordem que al llarg d’aquest any 2020 ja s’ha dut a terme més millores com el canvi de l’acumulador en el sistema d’escalfament de l’aigua, la substitució de les dutxes i el mobiliari, la remodelació de la consergeria i la nova seu del Club Natació Parets. Cal recordar que també cal afrontar el condicionament de la coberta de la piscina, formada per fusta i xapa metàl·lica, amb l’objectiu d’eliminar les goteres que hi ha, entre altres millores i treball de manteniment”.

La finalització d’aquestes obres està prevista per a mitjans de setembre i, la posterior obertura de la piscina municipal el pròxim 1 d’octubre, tot i que condicionada a la situació de la pandèmia provocada per la COVID-19.

Parets del Vallès. 21 d’agost de 2020.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:08