Portada > Actualitat > Notícies > Nova temporada d’espectacles dels teatres de Parets amb música, humor i molt més

Nova temporada d’espectacles dels teatres de Parets amb música, humor i molt més

01/09/2020

A partir del pròxim 15 de setembre, ja es podran adquirir les entrades i els abonaments per assistir a la darrera temporada d’espectacles d’aquest 2020 als teatres de Parets del Vallès.

El tret de sortida tindrà lloc el diumenge 27 de setembre amb ‘1941’ del gran mestre de l’humor intel·ligent, Godoy que torna a Parets amb un espectacle on es desinhibeix del tot davant del públic. El diumenge 4 d’octubre serà el torn d’”Alguns dies d’ahir” una obra que narra la vida d’una família catalana durant els mesos políticament més impactants i convulsos de la nostra història recent. El diumenge 18 d’octubre, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries presentaran el seu nou àlbum ‘Viatge a Buda’ en un espectacle que barreja la cançó amb el teatre i el cinema. El diumenge 1 de novembre, ‘Monroe-Lamarr’ serà una tensa i emotiva confrontació entre dues dones marcades per la pressió de la fama i el pas del temps. El diumenge 15 de novembre, Antonia San Juan mostrarà la seva versatilitat en l’espectacle ‘Mi lucha’. El diumenge 29 de novembre la Companyia Malaguilla presentarà ‘Tres Pilars’, un espectacle de flamenc que combina el cant, la música i la dansa. El colofó de la temporada d’espectacles d’enguany serà a càrrec de Ramon Madaula amb l’obra de teatre ‘Els Brugarol’, una comèdia sobre els llinatges familiars.

Pels més petits, l’entitat Rialles Parets serà l’encarregada de les actuacions adreçades al públic infantil que es duran a terme el segon i quart diumenge de cada mes, a partir de l’octubre. ‘No toquin les meves mans’, ‘Sopa de pedres’, ‘Els contes de l’Anna Roca’, ‘Hamelí’, ‘La sireneta i l’illa de plàstic’ i ‘Pastorets, cap a Parets’ seran els espectacles d’aquesta darrera temporada d’enguany. Els socis de l’entitat tenen l’entrada gratuïta i per a la resta de públic es podran adquirir al preu de 7 euros.

Cafè Teatre a Parets

Per aquest darrer trimestre d’espectacles s’han hagut de suspendre els sopars de les sessions de Cafè Teatre i les actuacions es traslladen al Teatre Can Rajoler. El primer espectacle d’aquesta última temporada d’enguany serà el dissabte 10 d’octubre i vindrà de la mà de Cristina Medina amb ‘Lunátika’. El dissabte 7 de novembre, ‘Be God is’ d’Espai Dual portaran un frenètic slapstick show que combina música, humor, imaginació i teatre gestual. I per acabar, el dissabte 12 de desembre, Agustín Jiménez portarà ‘Rarities’, la comèdia més pura i directa acompanyada d’una de les millors artistes de la música clàssica.

Les entrades es podran adquirir al mateix teatre una hora abans de cada representació, a les oficines de Can Rajoler dimarts i dijous de 9 a 13 h o per Internet, excepte promocions, a atrapalo.com o a escena25.cat.

A causa de la pandèmia de la COVID-19 i per garantir la seguretat del personal i del públic assistent es demanarà el rigorós compliment de la normativa d’accés al teatre. Estarà prohibida l’entrada a persones amb símptomes de la Covid-19 o que hagin estat en contacte amb algun malalt, serà obligatori l’ús de la mascareta en tot el recinte, es recomana rentar-se les mans sovint i s’haurà de mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres a les zones comunes.

Devolució d’entrades

Les entrades adquirides per als espectacles suspesos del primer semestre a causa de la COVID-19, és a dir, ‘Monroe-Lamarr’, ‘Mi Lucha’, ‘Tres pilars’ i ‘Els Brugarol’, són vàlides per a les noves dates exposades en aquest programa.

Per a la devolució dels imports de les entrades de ‘17 veces de Faemino y Cansado’, i les dels altres espectacles en cas que no es pugui assistir a les noves sessions, caldrà anar durant els mesos de setembre i octubre a Can Rajoler en horari d’oficina els dimarts i dijous de 9 a 13 h.

Carnet AMIC dels teatres de Parets

Amb el Carnet d’AMIC dels teatres de Parets podràs gaudir de diversos avantatges com tenir el mateix seient a tots els espectacles, també per aquells de Cafè Teatre, prioritat en l’adquisició d’entrades addicionals, invitació a tots els actes públics que programi l’Ajuntament als teatres i rebre informació al teu domicili de les programacions dels teatres de Parets.

El Carnet d’AMIC té un preu de 155 € i es pot adquirir a Can Rajoler.

La programació completa es pot consultar al web municipal parets.cat

Parets del Vallès. 1 de setembre de 2020.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Espectacles setembre-desembre 2020