Portada > Actualitat > Notícies > Signatura de l’acord amb la Fundació Sanitària Mollet per separar la Residència i el Centre de dia

Signatura de l’acord amb la Fundació Sanitària Mollet per separar la Residència i el Centre de dia

03/09/2020

El pròxim dimarts, 8 de setembre, a les 11.30 h, a la sala de plens, tindrà lloc la signatura de l’addenda al conveni amb la Fundació Sanitària de Mollet que farà possible la sectorització dels espais actuals de la Residència i el Centre de dia Pedra Serrada, per permetre el funcionament d’ambdós equipaments de forma independent.

Actualment, a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, el Centre de dia roman tancat, ja que les instal·lacions són comunes a les de la residència i no està permès l’ús a persones no vinculades als familiars dels residents o al personal sanitari i treballadors.

L’ampliació de l’acord, que es va portar a l’aprovació del ple el passat 23 de juliol, també preveu l’arranjament de la coberta i l’adequació i pavimentació dels patis interiors de l’edifici, perquè puguin ser utilitzats pels usuaris de la residència com a àrea d’esbarjo o per a activitats.

L’evolució de la pandèmia condicionarà els calendaris d’altres actuacions com l’ampliació de 20 places al centre de dia, una intenció política que es manté perquè “volem que els nostres avis i àvies que estan a la residència i centre de dia, així com els seus treballadors i treballadores, tinguin les millors condicions per viure-hi o per treballar-hi”, declarava l’alcalde, Jordi Seguer.

Casandra García, regidora de Salut i primera tinent d’alcaldia, comentava que: “per a nosaltres és prioritari reobrir el centre de dia perquè entenem la necessitat que tenen les famílies. L’addenda permet que la Fundació Sanitària Mollet es faci càrrec d’aquesta reforma per fer possible el funcionament del centre en dues instal·lacions independents”.

Parets del Vallès, 3 de setembre de 2020

Arxivat a: Gent Gran, Salut
Residència Pedra Serrada