Portada > Actualitat > Notícies > Parets inaugura el punt LGTBI+ al Casal de Joves Cal Jardiner

Parets inaugura el punt LGTBI+ al Casal de Joves Cal Jardiner

13/10/2020

El nou espai ofereix un servei d'assessorament i acompanyament i impulsa les polítiques públiques d'aquest àmbit

El divendres 16 d’octubre, a les 17 h, tindrà lloc la presentació del nou punt LGTBI+ a l’espai del Casal de Joves Cal Jardiner. La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, la regidora de Feminisme - LGTBI i Transversalitats, Kènia Domènech, i la primera tinent d’alcaldia, Casandra García. 

Posteriorment es farà la xerrada: "Reflexions pandèmiques sobre una experiència LGTBI" de la mà de Damian Cano, treballador social i terapeuta gestalt. Actualment és director dels Pisos Gaia de FSYC i el consorci de Barcelona, destinats a dones cis, trans i persones no binàries que han sobreviscut a violències de gènere i consum problemàtic/addiccions. 

El nou punt, en funcionament des de l'1 d'octubre, és un espai d'assessorament, informació i acompanyament al col·lectiu LGTBI+ i el seu entorn, però també és un punt de referència des d'on impulsar les polítiques públiques LGTBI+ al municipi; prevenir i actuar en casos de LGTBIfòbia; i, alhora, donar visibilitat a la diversitat sexual, afectiva i de gènere. 

L’atenció en aquest nou espai es fa mitjançant cita prèvia, els dijous de 16 a 20 h, al Casal de Joves Cal Jardiner. Per demanar hora cal enviar un missatge de whatsapp al 667 992 353 o escriure un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El reconeixement de la diversitat sexual i de gènere, així com la lluita i prevenció contra la LGTBIfòbia són aspectes clau que cal abordar des de les polítiques públiques, tal com es reconeix en el marc legislatiu català vigent i en el Pla d'Igualtat i LGTBI de Parets del Vallès. 

Arxivat a: Ajuntament
Bandera irisada

Arxius adjunts