Portada > Actualitat > Notícies > El Teatre Can Rajoler acull la 33a edició del Festival de la Poesia del Niu d’Art

El Teatre Can Rajoler acull la 33a edició del Festival de la Poesia del Niu d’Art

14/10/2020

Enguany, el Festival de la Poesia ret homenatge a la poeta convidada Anna Gual

La 33a edició del Festival de la Poesia de Parets, que organitza el Niu d’Art Poètic, tindrà lloc aquest dissabte 17 d’octubre, a les 18 h, al Teatre Can Rajoler.

En poesia inèdita, el jurat ja ha escollit tres poemes finalistes dels 79 que es van acceptar a concurs. Pel que fa al premi de rapsodes, s’han seleccionat 14 participants de diferents indrets de Catalunya. En poesia visual s’han presentat 8 propostes d’entre les quals se’n seleccionarà el guanyador o guanyadora.

L’organització entregarà sis premis en metàl·lic: tres de poesia inèdita, de 600, 300 i 200 euros per als tres primers classificats i els mateixos imports per als tres guanyadors en la categoria de rapsodes.

Enguany, el certamen literari ret homenatge a la poeta de Vilafranca del Penedès, Anna Gual, guanyadora de premis tan rellevants com el Premi de poesia mediterrània Pare Colom, el Premi Bernat Vidal, el Tomàs per Molsa, el Senyoriu d'Ausiàs March, o el Premi Cadaqués a Rosa Leveroni de poesia. Aquest 2020 ha sortit a la llum Innombrable (Stendhal Books), una antologia bilingüe castellà-català de tota la seva obra poètica, traduïda al castellà per Miriam Reyes.  La seva poesia està traduïda a l’anglès, francès, castellà, gallec, rus, croat, portuguès i italià.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Festival de Poesia

Arxius adjunts