Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament presenta la campanya de suport al comerç i consum local: “Ara més que mai, compra a Parets. Ara més que mai, deixa’t cuidar”

L’Ajuntament presenta la campanya de suport al comerç i consum local: “Ara més que mai, compra a Parets. Ara més que mai, deixa’t cuidar”

26/10/2020

Més de 80 comerços ja s’han adherit a la campanya

L’Ajuntament de Parets ha donat el tret de sortida a la campanya de foment del comerç i consum local. Els representants municipals van donar a conèixer els detalls de la iniciativa en un acte celebrat el dissabte 24 d’octubre a la Sala Basart.

Amb el lema “Ara més que mai, compra a Parets. Ara més que mai, deixa’t cuidar” el Consistori impulsa diverses accions per promoure la compra als comerços del municipi. La iniciativa principal consisteix en la difusió de càpsules de vídeo d’entrevistes a comerciants i clients de Parets a través dels canals municipals. La melodia d’aquests vídeos ha estat produïda pel Centre d’Estudis Musicals Maria Grever. A més de la cartelleria, destaquen les banderoles que onegen als carrers i a les avingudes principals. Paral·lelament, s’han començat a repartir mascaretes i bosses reutilitzables entre les botigues. La imatge gràfica de la campanya és del dissenyador local Marc Vila. Les parades de fusta, que podran veure’s al carrer si la situació de la pandèmia ho permet, són del paretà Ramon Talarn.

El regidor de Comerç, Joan Martorell, va destacar el gran potencial comercial de Parets i va anunciar que una vuitantena d’establiments ja s’han adherit a la campanya. La regidora de Consum, Neus Jordà, va explicar que la voluntat de l’Ajuntament és i serà acompanyar els comerços locals, especialment en les circumstàncies actuals en què la pandèmia afecta directament els seus negocis. Jordà va subratllar que “comprar on algú et coneix i amb qui hi pots confiar és un privilegi”. Ambdós regidors van recordar els avantatges de consumir al municipi: d’una banda, la ciutadania gaudeix de productes i serveis de qualitat a prop de casa on hi primen la confiança i el tracte personalitzat i, d’altra banda, es generen llocs de treball i riquesa del teixit comercial que queden en el municipi. A més, el consum de proximitat contribueix a reduir els desplaçaments i per tant suposa un estalvi energètic.

La primera tinenta d’alcaldia i regidora de Comunicació, va posar a disposició els canals de comunicació de l’Ajuntament per difondre la campanya. Setmanalment es publicaran dues càpsules de vídeos a les xarxes socials oficials. En aquests clips tres comerços i els seus clients comenten l’experiència des del punt de vista dels venedors i dels consumidors. Tots els vídeos es podran consultar al canal de YouTube Ajuntament de Parets del Vallès. Mensualment, els lectors del butlletí municipal Parets al dia trobaran una pàgina amb imatges dels botiguers i els compradors.

L’alcalde Jordi Seguer va agrair la tasca de col·laboració entre l’administració municipal i els comerços per acomplir projectes que sumen per a tothom. L’alcalde Jordi Seguer i la primera tinenta d’alcaldia, Casandra García, van assenyalar que és una prioritat de l’equip de govern impulsar el comerç local amb campanyes com aquesta que ajuden a valorar les grans oportunitats que tenim al costat de casa.

Si voleu participar en els vídeos i imatges de la campanya podeu contactar amb l’Ajuntament a través del:
- Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) / (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
- Telèfon: 93 573 88 88 - 627 43 48 54 (Òscar Llorente, tècnic de Comerç) o 93 579 88 88 (Assumpta Torres, tècnica de Consum)

Podeu veure la galeria d'imatges de l'acte en aquest enllaç

Arxivat a: Comerç i empresa
L'alcalde i els regidors amb les bosses reutilitzables
La regidora de Consum, Neus Jordà, i el regidor de Comerç, Joan Martorell
Els músics del Centre d’Estudis Musicals Maria Grever
Detall de les mascaretes
Detall de les bosses reutilitzables
Com participar a la campanya de Comerç i Consum?