Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament amplia el servei de recollida de mobles i voluminosos

L’Ajuntament amplia el servei de recollida de mobles i voluminosos

27/10/2020

A partir del 3 de novembre, la recollida es farà dos dies per setmana, els dimarts i els dijous, i s'incrementa el tipus de materials i residus admesos

El pròxim 3 de novembre entrarà en funcionament l'ampliació del servei de recollida de mobles i voluminosos. També s'incrementa la tipologia de material i, a més de mobles i fustes, es podran deixar matalassos, electrodomèstics i tota mena d'andròmines.

Truca'ns i te'ls passem a recollir!

Per fer-ne ús del servei cal trucar prèviament al telèfon 93 573 88 88, el dilluns o el dimecres previ a la recollida, fins a les 10 del matí, i facilitar l'adreça del domicili per on cal passar buscar els materials. S'hauran de deixar a la vorera, al costat del domicili, el dilluns o el dimecres anterior a partir de les 21 h.

Només es farà l'itinerari de recollida pels domicilis on s'ha fet la sol·licitud prèviament. En cas que el nombre de residus sigui molt elevat, caldrà avisar amb més antelació per tal d'establir el procediment òptim per a la recollida.

Arxivat a: Via pública
Mobiliari

Arxius adjunts