Portada > Actualitat > Notícies > Per vintena vegada: Prou d’Hòsties!

Per vintena vegada: Prou d’Hòsties!

29/10/2020

La XX campanya contra la violència masclista, Prou d’hòsties, arrenca aquest mes de novembre

Enguany, el programa comptarà amb diverses activitats com tallers, exposicions, xerrades i obres de teatre. La campanya s’iniciarà amb una exposició a la Biblioteca Can Rajoler que es podrà visitar al llarg de tot el mes de novembre.

El dia 10 de novembre, i fins al mes de juny, la Sala Cooperativa acollirà el projecte de creació artística per a dones majors d’edat ‘Amor a l’art’, a càrrec de la Queralt Riera. L’activitat serà tots els dimarts de 18 a 20 h del vespre.

El dia 13 de novembre, s’iniciarà el grup de suport mutu: La dona sàvia que sóc a la Sala Cooperativa a les 17 h. Durant el curs es faran fins a vuit sessions impartides per la psicòloga, psicoterapeuta corporal i professora de ioga, Isabel Erill.

Del 18 de novembre fins al 8 de desembre, la sala d’exposicions de Can Rajoler acollirà ‘El Art Oprimido es Femenino’, una exposició organitzada per Mela Putosuda.

Els dies 23 i 25 de novembre, als mercats ambulants de Parets del Vallès, el públic assistent trobarà el punt lila i LGTBI+ amb l’actuació de Les Kelly’s Influencers.

També el dia 25 de novembre, a les 13 h a la plaça de la Vila, es farà la lectura del manifest amb l’actuació de Pilu Verver amb la col·laboració de Dona Cançó. El mateix dia, es durà a terme la campanya ‘Posa’t les ulleres liles’, una acció comunitària que tractarà en descarregar-se les ulleres liles de les xarxes de l’Ajuntament, fer-se una fotografia amb elles dient NO a les violències masclistes i publicar-la amb l’etiqueta #ParetsdelVallès #ProudHosties20.

El dia 16 de novembre i fins al 20 de novembre, la companyia Sol Raig de Contes farà diverses funcions de teatre a l’alumnat de cinquè de primària de les escoles del municipi.

El dia 2 i 9 de desembre, de 18.30 a 20.30 h, l’Associació Candela impartirà el curs en línia ‘A, B, C...ZETA I MÉS’, una formació bàsica sobre gènere i feminisme.

A més, al llarg del mes de novembre, es farà l’acció comunitària de ‘Diposita aquí el teu masclisme’ a les papereres del municipi. També, les fonts del Parc Sot d’en Barriques s’il·luminaran amb el color lila en record de les víctimes per la violència masclista i, a les biblioteques Can Butjosa i Can Rajoler, s’exposaran diversos llibre sobre la temàtica.

Arxivat a: Ajuntament
Prou d'Hòsties 2020

Arxius adjunts