Portada > Actualitat > Notícies > ‘Trucades des de la proximitat’ la nova iniciativa dels Casals Municipals de Gent Gran de Parets

‘Trucades des de la proximitat’ la nova iniciativa dels Casals Municipals de Gent Gran de Parets

06/11/2020

L’objectiu és interessar-se per l’estat físic i anímic dels usuaris i usuàries dels casals que es troben en situació vulnerable

Les responsables dels tres Casals Municipals de Gent Gran de Parets han posat en marxa les 'trucades des de la proximitat', per tal de conèixer i millorar l'estat d'ànim de les persones grans, usuàries d'aquests centres, que pateixen amb més força les conseqüències del confinament i les restriccions de la mobilitat.

Les trucades estan adreçades a les persones que, per un motiu o altre, es troben confinades a casa, sense possibilitats o coneixements per fer videotrucades i sense cap mena de vida social. Així doncs, dos cops per setmana, es desplacen fins a la porta dels seus domicilis i parlen amb ells per telèfon des del carrer, mentre es veuen des dels seus balcons o finestres amb les professionals dels casals a les que coneixen i amb les quals tenen confiança.

La idea va sorgir a causa del nou tancament dels equipaments per a la gent gran, quan es va detectar una baixada en l'estat d'ànim d'alguns avis i àvies confinats a casa, que abans assistien a les activitats organitzades als casals.

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran, Societat
Activitats per a la gent gran