Portada > Actualitat > Notícies > Grífols i l’Ajuntament signen un conveni de col·laboració

Grífols i l’Ajuntament signen un conveni de col·laboració

11/11/2020

La farmacèutica aportarà 40.000 euros anuals, durant els pròxims quatre anys, que estaran destinats a diversos projectes de l’Ajuntament

L’empresa paretana realitzarà una aportació econòmica de 40.000 euros anuals, a l’Ajuntament de Parets, durant els pròxims quatre anys. El fi de la contribució és per a col·laborar en la realització de les activitats en què el Consistori coopera, organitza o col·labora tècnica i econòmicament.

Concretament, serà en aquells projectes de caràcter solidari, cultural i mediambiental amb la institució i, de forma més específica, en les actuacions referents al manteniment i conservació de l’arbrat, les zones verdes i l’entorn fluvial, així com en actuacions relatives a la promoció de l’esport.

Així doncs, Grífols pretén promocionar les seves marques comercials a Parets del Vallès. Per tant, es farà esment d’aquestes en les activitats d’interès públic local promogudes o impulsades per l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Ajuntament, Esports, Medi ambient
Grífols