Portada > Actualitat > Notícies > Ja es pot sol·licitar la recollida de poda domèstica

Ja es pot sol·licitar la recollida de poda domèstica

12/11/2020

Es recollirà cada dilluns, amb prèvia sol·licitud, des del 23 de novembre fins al 25 de gener de 2021

A partir del pròxim 16 de novembre, ja es poden recollir les saques per dipositar les restes de poda domèstica que passarà a recollir l’Ajuntament amb prèvia sol·licitud. Les saques es poden recollir de dilluns a divendres, de 9 a 13 h, a l’Àrea de Via Pública, a la plaça de la Vila, 4. O bé, de dilluns a dijous, de 15 a 21 h, a l’Ajuntament, carrer Major, 2-4.

Per sol·licitar la recollida cal trucar, fins a les 14 h de dijous, al telèfon 93 573 88 88, per confirmar la recollida de les saques, que es durà a terme el dilluns de la setmana vinent.

Només es podran dipositar restes de poda i verd a la porta del domicili en el dia de la recollida sol·licitada, entre les 21 h i 7 h del matí del dilluns, amb la finalitat de no entorpir les voreres i evitar acumulació d’escombraries.

Les restes de poda només es podran dipositar a les saques que proporciona l’Ajuntament i tot el que estigui fora d’aquestes no es recollirà. A més, només es recolliran les restes de poda i jardí el dia acordat amb l’Ajuntament. Si no estigués programat, encara que les saques estiguin a la porta de casa, no seran recollides.

Cal recordar que no està permès dipositar la poda de llenyosos al costat dels contenidors d’escombraries ni introduir a les saques aquestes restes previnents de tala d’arbres. A més, es prohibeix la crema de restes de poda i jardí dins del sòl classificat com a urbà.

El servei de recollida s’efectua cada dilluns, de 7 a 14 h, entre el 23 de novembre de 2020 fins al 25 de gener de 2021.

Per a més informació sobre el servei de recollida de poda domèstica, es pot trucar al telèfon de l’Ajuntament, al 93 573 88 88.

Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
Poda domèstica

Arxius adjunts