Portada > Actualitat > Notícies > Sanció de 400 euros a un veí de Caldes per un abocament il·legal

Sanció de 400 euros a un veí de Caldes per un abocament il·legal

12/11/2020

L’Ajuntament ha tramitat la sanció per deixar un congelador vell en l’espai de contenidors del Barri Cerdanet

L'Ajuntament de Parets ha sancionat amb 400 euros a un veí de Caldes de Montbui que va deixar un congelador vell a l’espai de contenidors situat del carrer Jaume Urgell amb Enric Ballera, al Barri Cerdanet. La sanció ha estat possible gràcies a la identificació de la persona infractora que va ser captada per la càmera de videovigilància instal·lada a finals de l’any passat.

Les càmeres de videovigilància tenen l’objectiu de reforçar la seguretat ciutadana i permeten també la regulació del trànsit i el control d’actituds incíviques de caràcter divers. A més de la del Barri Cerdanet, també s’han instal·lat càmeres al carrer Butjosa amb Independència, i al carrer Ponent amb Joan Miró.

Campanyes i accions per fomentar el civisme i el reciclatge

Paral·lelament, l’Ajuntament ha posat en marxa diferents accions i campanyes adreçades a la ciutadania per tal de conscienciar sobre la sostenibilitat urbana a través de la recollida i el reciclatge, amb l’objectiu de facilitar la implicació i la participació de tots i de totes en una millor gestió dels residus.

Recentment, per tal de facilitar el reciclatge, s’han substituït 143 contenidors: 69 de paper i 74 d’envasos. Els nous contenidors tenen més capacitat, una característica que contribueix a evitar els desbordaments i mantenir més netes les àrees d’aportació.

Cal recordar que l'Ordenança de Convivència Ciutadana i de la Via Pública preveu sancions de fins a 3.000 euros a les persones que llencin escombraries, runes, mobles i altres objectes a la via pública, als marges dels rius o als solars sense edificar, tant públics com privats.

Arxivat a: Ajuntament, General, Seguretat, Via pública
Congelador dipositat il·legalment