Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament impulsa la creació del Consell de la Gent Gran

L’Ajuntament impulsa la creació del Consell de la Gent Gran

17/11/2020

Del 25 de novembre al 7 de desembre s’obre el període per presentar candidatures dels casals

L’Ajuntament de Parets obre un procés participatiu per escollir els representants dels casals al Consell de la Gent Gran. Aquest òrgan té la funció de recollir propostes i promoure accions que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones grans. 

Les persones usuàries dels casals municipals de la gent gran -Asoveen, Ca n’Oms i Sant Jordi- interessades a formar part del Consell de la Gent Gran poden presentar la seva candidatura entre el 25 de novembre i el 7 de desembre. Un cop recollides totes les candidatures cada casal obrirà un període de votació per escollir els seus representants. Així, els usuaris i usuàries de cada casal escolliran un home i una dona d’entre les candidatures presentades al seu casal. La votació es realitzarà durant el mes de desembre. 

Les persones residents a Parets, majors de 65 anys i usuàries dels casals de la gent gran que vulguin formar part del Consell de la Gent Gran poden inscriure la seva candidatura a través dels canals següents:

- A l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).
- Al número de telèfon 935 622 638.
- Al WhatsApp 691 367 695. 

El Consell de la Gent Gran 

Què és i per a què serveix?

És un òrgan consultiu de participació ciutadana que té per objectiu canalitzar la participació dels ciutadans majors de 65 anys de Parets. Es tracta d’un espai permanent de col·laboració per plantejar propostes i cercar mesures que millorin les condicions de la vida de les persones grans del municipi. En definitiva, és un espai per implicar la gent gran en la vida política, econòmica, cultural i social del municipi. La creació d'aquest òrgan va aprovar-se al Ple del 27 de febrer de 2020. 

Qui en forma part?

L’alcalde, la regidora de Gent Gran, un representant de cada grup polític, dos representants de cada casal (amb paritat de gènere) i quatres ciutadans escollits per consens dels grups polítics (amb paritat de gènere) i el secretari de l’Ajuntament. 

Com funciona?

El Consell es reuneix en sessions plenàries. Paral·lelament poden organitzar-se comissions de treball per temes concrets que es plantegin a les sessions plenàries. 

Cada quan es reuneix?

Es fan dues convocatòries a l’any. 

Per a més informació podeu trucar al número de telèfon 935 622 638.

Arxivat a: Gent Gran
Del 25 de novembre al 7 de desembre s’obre el període per presentar candidatures dels casals

Arxius adjunts