Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Setmana de l’Esport Parets 2020

Arriba la Setmana de l’Esport Parets 2020

23/11/2020

La iniciativa se celebrarà del 14 fins al 9 de gener, coincidint amb la La Marató de TV3

L’Ajuntament de Parets impulsa una nova iniciativa: la Setmana de l’Esport Parets 2020. Es tracta d’una activitat solidària en què, durant la setmana del 14 al 20 de desembre, tothom que practiqui activitat física o esportiva podrà compartir-ho a Instagram etiquetant al compte @parets_esport. 

A més, pot adquirir-se la samarreta solidària de la campanya. El preu de cada samarreta és de 5 euros i els diners aniran destinats al fons solidari de La Marató de TV3, enguany dedicada a la COVID-19. Les persones que comprin la samarreta participaran en el sorteig de material esportiu cedit per les entitats esportives. La samarreta ja es pot comprar, des d’avui dilluns, 23 de novembre, i fins al pròxim 9 de gener o fins a exhaurir existències, a través d’aquest enllaç.

L’alcalde i regidor d’Esports, Jordi Seguer, agraeix “la col·laboració de l’empresa STADESPORT i de les entitats esportives i el patrocini de Grifols per poder fer possible aquesta iniciativa, ja que lamentablement enguany no es podran celebrar activitats esportives emmarcades en les festes de Nadal, com per exemple la cursa de pares Noel o altres activitats i competicions organitzades per les entitats”. 

La samarreta es podrà recollir entre el 7 de desembre i el 9 de gener al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez, de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, excepte els dies festius en què la instal·lació romandrà tancada.

Arxivat a: Espai COVID-19, Esports
Setmana de l'Esport Parets 2020

Arxius adjunts