‘Kafka en Marcaná’: la nova obra literària de Miguel Ángel Ortiz

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 00:00
L’escriptor paretà ha publicat el seu quart llibre de la mà de l’editorial Panenka

El veí de Parets, nascut a Medina de Pomar, Miguel Ángel Ortiz, va presentar el passat dimarts, 1 de desembre a les 19 h, el seu nou llibre ‘Kafka en Marcaná’ a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya, a Barcelona.

El llibre, sota l’epígraf ’90 partidos. 90 autores. 90 relatos’, pretén explicar aquests noranta partits reals amb un autor per a cadascun d’aquests el qual va tenir alguna relació amb el matx. En Miguel Ángel destaca que “en el llibre pots trobar tant partits memorables com partits que desconeixem, però que tenen trets curiosos que els fan especials”.

L’obra ha estat escrita a sis mans juntament amb Marcel Beltran i David García Cames. Els autors asseguren que tot va començar en un projecte despreocupat on cadascun d’ells presentava, setmanalment, un fragment entre crònica i conte fins a arribar a aquests noranta relats.

‘Kafka en Maracaná’ és el quart llibre escrit per Ortiz després de publicar ‘Fuera de juego’, ‘La immensa minoría’ i ‘Poesía y patadas’, tots ells de temàtica futbolística. Podeu escoltar l’entrevista a la ràdio local de Parets, RAP107FM, a través d’aquest enllaç.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:09