Portada > Actualitat > Notícies > El nou calendari de la XEF i el Servei d’Educació arriba a les escoles

El nou calendari de la XEF i el Servei d’Educació arriba a les escoles

09/12/2020

El 2021, la Xarxa de debat Educatiu amb i per a les Famílies (XEF) ha dedicat el calendari a les dones pioneres

El Servei d’Educació de l’Ajuntament i la XEF ja han editat el calendari escolar per al pròxim 2021, que s’ha lliurat als centres educatius per tal que es reparteixi a les famílies dels infants de les escoles bressol i a les dels centres d'infantil i primària del municipi.  

Les dones pioneres, atrevides, decidides i creatives ha estat la temàtica triada pel calendari, en la línia de les xerrades i trobades que s’han dut a terme al llarg d’aquest any. Pepa Colomer, la primera dona aviadora catalana, la pintora mexicana Frida Kahlo, la cuinera de prestigi internacional, Carme Ruscalleda, o la primera dona astronauta, Valentina Tereskova, són alguns dels exemples de dones lluitadores i valentes que hi trobarem a les seves pàgines.

Les il·lustracions que es podran veure al llarg dels 12 mesos han estat creades pel paretà Marc Vila.

L’objectiu del calendari és donar a conèixer les activitats que duu a terme la xarxa, difondre la cultura popular, les festes i les tradicions, tant les catalanes com les locals.

 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Calendari XEF juny
Portada calendari XEF