Portada > Actualitat > Notícies > Més activitats al Casal de Joves fins a final d’any

Més activitats al Casal de Joves fins a final d’any

09/12/2020

Activitats esportives, cuina o grafits són les activitats que s’afegeixen al programa

El Casal de Joves Cal Jardiner ofereix noves activitats pels darrers dies de l’any 2020. Tots els dimarts, de 16.30 a 18.30 h, serà el torn del taller de grafits. Els dijous, divendres i dissabtes, de 16.30 a 19.30 h, es farà el ja tradicional punt de trobada, tot i que ara a l’exterior i mantenint les mesures d’higiene i seguretat. I els dissabtes, a les 19.30 h, es durà a terme el taller de cuina.

Diumenges d’activitats esportives

Cada diumenge, de 10 a 14 h, es faran diverses activitats esportives en què caldrà inscripció prèvia. El diumenge, 13 de desembre, torneig de futbol. El següent diumenge, 20 de desembre, serà el torn pel torneig de bàsquet. I, l’últim diumenge de l’any, el dia 27 de desembre, es farà un torneig de voleibol a la pista del Casal de Joves Cal Jardiner.

Aquestes activitats s’afegeixen als cursos i tallers de la programació de l’últim trimestre de l’any del Casal de Joves Cal Jardiner, en què algunes d’aquestes van passar a ser en línia. Per a les activitats presencials, serà obligatori l’ús de la mascareta i es prendrà la temperatura a totes les persones usuàries.

Per a inscriure's a les activitats cal trucar al 93 573 72 00 o escriure al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner