Portada > Actualitat > Notícies > L’artista paretà Lluís Navarro, Sito, fa la donació d’un quadre a l’Ajuntament de Parets

L’artista paretà Lluís Navarro, Sito, fa la donació d’un quadre a l’Ajuntament de Parets

15/12/2020

L’obra està feta amb carbó sobre paper i mostra una imatge de l’església de Sant Esteve, l’any 1920

Parets 1920 és el nom del quadre que l’artista paretà Lluís Navarro, Sito, ha donat a l’Ajuntament de Parets com a llegat de la seva obra pictòrica.

Sito és un pintor inquiet que experimenta amb gran varietat d’estils i materials amb un resultat extraordinari en totes les seves obres. A més, el seu compromís amb les persones desafavorides i el seu vessant solidari l’ha impulsat a fer diverses donacions d’obres que s’han subhastat amb l’objectiu d’aconseguir fons per al suport a les dones maltractades, investigació del càncer o de l’ELA.

L’any 2018 va rebre el Premio Internazionale d’Arte Fondazione Costanza, com a mostra i reconeixement al seu prestigiós èxit professional en l’art en l’àmbit europeu. També ha estat guardonat amb la medalla d’or del Fòrum Europa 2001, entre altres premis.

És un dels 50 artistes internacionals que forma part del llibre Creative minds in the world of art, que es distribueix a galeries, museus i col·leccionistes d’arreu del món

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Donació quadre Lluís Navarro
Donació quadre Lluís Navarro
Donació quadre Lluís Navarro