Portada > Actualitat > Notícies > El grup Freudenberg dona 9.000 euros per pal·liar els efectes de la pandèmia entre els col·lectius vulnerables de Parets

El grup Freudenberg dona 9.000 euros per pal·liar els efectes de la pandèmia entre els col·lectius vulnerables de Parets

23/12/2020

L’Ajuntament vehicularà les ajudes a través dels tècnics municipals i de l’Associació Parets Solidari

La multinacional tecnològica alemana Freudenberg ha fet una aportació de 9.000 euros a l’Ajuntament de Parets. L’ajuda va destinada a mitigar els efectes de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19 entre els col·lectius de persones més vulnerables. El Consistori vehicularà la donació a través dels tècnics de Drets Socials i de les necessitats detectades per l’Associació Parets Solidari. En concret, Parets Solidari centrarà les ajudes en l’acompanyament i transport a les visites mèdiques i en la compra d'aliments i productes de primera necessitat per El Rebost de Parets, un espai dedicat a proveir a la població més desfavorida gestionat per l’Associació Parets Solidari i Càrites. El conveni també contempla oferir suport en altres aspectes com ara l’habitatge. 

La donació econòmica de 9.000 euros de l’empresa Freudenberg se suma a una aportació de 15.000 euros que va efectuar el juliol passat. En aquella ocasió, els diners van destinar-se a la compra d’una cambra frigorífica per El Rebost de Parets. La cambra frigorífica ha permès adquirir i conservar productes frescos per completar el cistell d'aliments bàsics.

La signatura del conveni ha anat a càrrec de l'alcalde, Jordi Seguer; el representant-gerent de l’empresa Freudenberg, Jaume Cané; i el representant de l'Associació Parets Solidari, Antonio Villa. L’acte de signatura va formalitzar-se el dilluns 21 de desembre a la sala de plens.

L’alcalde Jordi Seguer i el representant de l'Associació Parets Solidari, Antonio Villa, van agrair la donació i van destacar la implicació de l’empresa Freudenberg al municipi. La primera tinenta d'alcaldia, Casandra García, va valorar positivament la filosofia de l'empresa per destinar ajuts directes al territori i va aplaudir la tasca de l’Associació Parets Solidari.

Per la seva banda, el representant-gerent de l’empresa Freudenberg, Jaume Cané, va apuntar la necessitat que les indústries i la ciutadania es beneficiïn mútuament i, en casos de necessitat com l’actual, les empreses col·laborin. Cané va destacar que fa més de 50 que Freudenberg està ubicada a Parets.

Arxivat a: Benestar social
A l'acte de signatura també va assistir-hi part del govern municipal
L'acalde, Jordi Seguer; el representant-gerent de Freudenberg, Jaume Cané; i el representant de l'Associació Parets Solidari, Antonio Villa