Portada > Actualitat > Notícies > Comença la nova temporada d’espectacles amb el concert dels Buhos

Comença la nova temporada d’espectacles amb el concert dels Buhos

24/12/2020

El joves components del grup Buhos donaran el tret de sortida al primer semestre de la temporada

Teràpia col·lectiva és el primer espectacle per a teatres dels components del grup Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical actual. El muntatge, que es podrà veure el 22 de gener, a les 20.30 h, al teatre Can Rajoler, donarà el tret de sortida a la nova temporada d’espectacles, que tindrà lloc entre els mesos de gener i maig de 2021.

Durant els mesos següents, l’escenari del teatre Can Rajoler acollirà obres de tots els gèneres i per a tots els públics: els concerts Hair Whip, a càrrec de  Koko-Jean & The Tonics featuring Dani Nel·lo; Meritxell Neddermann o la gira presentació del nou àlbum de Queralt Lahoz posaran la nota musical als espectacles.

La programació per als primers mesos de l’any també inclou l’humor original i sarcàstic d’Yllana, amb el seu Greenpiss; l’obra Encara hi ha algú al bosc, de Teatre de l’Aurora; el muntatge Els darrers dies de la Catalunya republicana, de Terra Teatre; i Els gossos de la companyia Sala Trono.

Espectacles ajornats

Les obres que s’han posposat per causa de la pandèmia per la COVID-19 també s’han reprogramat per al primer semestre de 2021: Monroe-Lamarr, de TNC – Velvet Events, que es podrà veure el 7 de febrer, i Antonia San Juan amb Mi lucha, el 2 de maig.

Cicle Cafè Teatre

Pel que fa als espectacles d’humor dins el cicle del Cafè Teatre, que també es podran veure al teatre Can Rajoler, la programació inclou Col·loqui, El gallardo español, d’en Peyu; Un tal Shakespeare, de Marcel Tomàs & Cascai; i Be God Is, d’Espai Dual, que es va ajornar a causa de les restriccions per la COVID-19.

Adquisició d’entrades

La venda de les entrades soltes a cadascun dels espectacles es farà en línia a partir del 13 de gener a l’adreça espectacles.parets.cat, al mateix teatre una hora abans de cada representació i, excepcionalment, a les oficines de Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 h.

Per Nadal, regala el Carnet d’Amic

El 2021 es posa de nou a la venda el Carnet d’Amic dels teatres de Parets, que es podrà adquirir en línia fins al pròxim 10 de gener. El carnet té un preu de 155 euros i permet, entre d’altres, disposar del mateix seient a tots els espectacles de la temporada, tenir prioritat en l’adquisició d’entrades addicionals, assistir als actes públics organitzats per l’Ajuntament de Parets, o rebre la informació al domicili de la programació i les novetats que es facin als teatres del municipi.

Si fas 18 anys al 2021, vine gratis al teatre

Els joves residents a Parets que el 2021 facin 18 anys poden veure els espectacles gratis (excepte el concert de Buhos). Per gaudir de l'oferta del programa 'Teatre per la cara!' només cal ensenyar el DNI. També podeu consultar els preus especials per a menors de 18 anys o majors de 65 anys al web de Cultura.

L’agenda estarà condicionada a l’evolució de la pandèmia.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Buhos
Peyu

Arxius adjunts