Portada > Actualitat > Notícies > Consulta ciutadana per regular el trànsit del carrer de Migdia

Consulta ciutadana per regular el trànsit del carrer de Migdia

12/01/2021

El Consistori implementarà la proposta amb més suports dels veïns i veïnes

L'Ajuntament de Parets farà una consulta ciutadana perquè els veïns i veïnes decideixin com s'ha de regular el trànsit del carrer de Migdia. La votació es farà entre el divendres 15 de gener i el dissabte 30 de gener. El vot es podrà efectuar en línia a través de l'enllaç participacio.parets.cat. A la consulta podran participar-hi les persones majors de 18 anys empadronades al carrer de Migdia i a la part del carrer de l'Empordà que va des del carrer de Migdia fins al carrer Major.

L'Ajuntament planteja dues opcions:

Opció 1: Únic sentit de circulació amb aparcament a un costat

Carrer d'un únic sentit de circulació, amb accés des de l'avinguda de Lluís Companys. Zona d'aparcament habilitada en un únic costat del carrer. Canvi de sentit de circulació al carrer de l'Empordà, entre els carrers de Migdia i Major, amb senyalització especial per permetre la circulació del tractor de can Valentí.

Opció 2: Dos sentits de circulació sense aparcament

Mantenir els dos sentits de circulació sense zona d'aparcament. Canvi de sentit de circulació al carrer de l'Empordà, entre els carrers de Migdia i Major.

Posteriorment, el Consistori executarà la proposta amb major consens.

Arxivat a: Mobilitat
Vista del carrer de Migdia
Opcions consulta ciutadana carrer de Migdia