Portada > Actualitat > Notícies > Parets es prepara per a la Festa Major d’Hivern

Parets es prepara per a la Festa Major d’Hivern

14/01/2021

La celebració d’enguany es farà entre els dies 22 i 25 de gener

La Festa Major d’Hivern 2021 ha començat amb un seguit d’activitats emmarcades en la celebració del XXIV aniversari del Centre Cultural Can Rajoler. Des del 13 de gener, a la Biblioteca Can Rajoler, s’hi pot trobar un recull de llibres i contes de temàtica medieval i des del 15 gener, a la sala d’exposicions de Can Rajoler, s’hi pot visitar l’exposició Festa de la Pedra del Diable. La mostra consta de 22 plafons amb la història i la descripció dels personatges que protagonitzen la festa. L’exposició ha estat organitzada conjuntament per l’Ajuntament, Diables Parets i la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets.

El dimecres 20 gener, a les 18 h, el Centre Cultural Can Rajoler acollirà la recepció de l’obra Esclat de festa, de l’artista local Iris Paris, realitzada durant els concerts Sintonitza’t, la Festa Major de la represa.

Avui dijous, 21 gener, a les 18 h, la Biblioteca Can Butjosa organitzarà l’Hora del conte de Festa Major i, a les 18 h, els Amics de l’Òpera del Vallès Oriental faran la conferència i projecció de l’òpera La Bohème, de Giacomo Puccini.

El divendres 22 gener es farà el concert de Buhos Teràpia col·lectiva i, el dissabte 23 gener, l’actuació Hair Whip, de Koko-Jean & The Tonics ft. Totes dues estan programades a les 20.30 h, al Teatre Can Rajoler. Les entrades es poden adquirir a la plataforma de venda espectacles.parets.cat.

El diumenge 24 gener, a les 18 h, al teatre Can Rajoler, tindrà lloc l’espectacle familiar Aladdin, #thePopMusical, una comèdia musical dedicada a la quitxalla, a càrrec de La Roda Produccions i organitzat per Rialles Parets. El preu per accedir-hi serà de 7 euros amb entrada gratuïta per als socis. La venda d’entrades es farà a la taquilla una hora abans de la funció. A més, durant tot el dia, sota el nom de Tornarem aviat, Diables Parets exposarà a la plaça de la Vila la seva Bèstia, acompanyada d’altres figures emblemàtiques de la colla. El mateix diumenge el periodista i treballador de l’emissora municipal de ràdio, RAP107, Carles Font, presentarà el seu llibre L’handbol a Parets. L'acte es farà a les 12 h a la Sala Basart.  

El dilluns 25 gener, a les 10 h i a les 17 h, a la Sala Basart, el Banc de Sang i Teixits farà un acapte de sang i a les 12 h, a les 13 h, a les 15.30 h i a les 16.30 h, a la pista esportiva Can Butjosa, es podrà veure l’espectacle per a infants de fins a 8 anys Animalia, a càrrec de Sàndal Produccions. Les entrades són gratuïtes, però han d’adquirir-se prèviament a través de l’adreça espectacles.parets.cat i fer-ho per grups bombolla. El mateix dia, a les 19 h, al Teatre Can Rajoler, la companyia Yllana presentarà el seu espectacle d’humor àcid i sense barreres Greenpiss. Les entrades es poden comprar a espectacles.parets.cat.

El dimarts 26 gener, a les 18 h, la Biblioteca Can Rajoler farà l’Hora del conte especial aniversari La casa del vent. La sessió anirà a càrrec de Sherezade Bardají i es farà en línia. El dijous 28 gener, a les 18 h, a la Biblioteca Can Butjosa, Caro von Arend conduirà l’Hora del conte.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Mural Iris Paris
Buhos
Koko-Jean & The Tonics
Espectacle Greenpis
Aladdin #thepopmusical

Arxius adjunts