Portada > Actualitat > Notícies > Carles Font presenta el llibre ‘L’handbol a Parets’

Carles Font presenta el llibre ‘L’handbol a Parets’

15/01/2021

La presentació s’emmarca dins dels actes de la Festa Major d’Hivern

El periodista i treballador de l’emissora municipal de ràdio, RAP107, Carles Font Cladellas, presentarà el seu llibre L’handbol a Parets, inclòs dins la col·lecció d’Entitats Locals que edita l’Ajuntament de Parets. La presentació es farà el diumenge 24 de gener, a les 12 h, a la Sala Basart i anirà a càrrec de l’alcalde de Parets i regidor d’Esports, Jordi Seguer. L'acte s'emmarca dins de la programació de la Festa Major d'Hivern

Font és autor d’un volum més de la col·lecció d'Entitats Locals sobre el futbol a Parets, i coautor, juntament amb Jordi Seguer d’un altre llibre sobre el ciclisme paretà. A més, l’any 2013, va publicar l’assaig La revolució de 1936 a Granollers on explica, de manera extensament documentada, els primers mesos de la Guerra Civil a Granollers.

 

Arxivat a: Cultura, Esports, General
Carles Font

Arxius adjunts