Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets del Vallès obre un llibre de condol digital per la mort de Sergi Mingote Moreno

L’Ajuntament de Parets del Vallès obre un llibre de condol digital per la mort de Sergi Mingote Moreno

18/01/2021

Tothom qui vulgui pot publicar un missatge de record

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha habilitat un espai a la pàgina web municipal perquè tothom qui ho desitgi pugui expressar el seu condol per la pèrdua de Sergi Mingote Moreno. Al llibre de condolences virtual s’hi pot accedir a través d’aquest enllaç: www.parets.cat/utilitats/formularis/llibre-de-condol. Els missatges no seran visibles per a la resta d’usuaris del web.

D’altra banda, a la recepció de l’edifici consistorial també hi haurà, a partir de demà, 19 de gener, un llibre físic per tal que la ciutadania pugui deixar el seu missatge.

Posteriorment es farà el recull de tots els missatges del llibre de condolences virtual i s’imprimiran en un volum que es lliurarà als seus familiars. El llibre físic també es farà arribar a la família.

Sergi Mingote Moreno ha perdut la vida en el seu darrer repte històric de coronar el K2 a l’hivern, una fita extrema que va emprendre amb valentia i il·lusió, amb la bandera de Parets del Vallès al seu equipatge.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Sergi Mingote Moreno