Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets del Vallès organitza un acte en record de Sergi Mingote Moreno

L’Ajuntament de Parets del Vallès organitza un acte en record de Sergi Mingote Moreno

19/01/2021

L’acte es farà demà, a les 18 h, a la plaça de la Vila i es podrà seguir en directe per streaming

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha organitzat un acte institucional en record de l’alpinista i exalcalde Sergi Mingote Moreno, que va perdre la vida el passat dissabte 16 de gener en un accident al cim del K2. L’acte tindrà lloc demà dimecres, 20 de gener, a les 18 h, a la plaça de la Vila. Els representants de la família i de l’Ajuntament de Parets faran parlaments acompanyats d’interpretacions musicals. Les peces aniran a càrrec del director de l’Escola Municipal de Música de Parets, Jordi Azagra; el director del Centre d’Estudis Musicals María Grever de Parets, Ernesto Briceño; i Sílvia Rovira, presidenta de l’Associació Amics de l'Òpera del Vallès Oriental.

Amb motiu de les mesures per contenir la pandèmia de la COVID-19, l’aforament a la plaça estarà limitat. L’acte es retransmetrà en directe al web parets.cat (www.parets.cat/acte-record-sergi-mingote) i a la pàgina de Facebook i al canal de YouTube de l’Ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Sergi Mingote al com del Manaslu, al Nepal
Cartell - Acte en record de Sergi Mingote Moreno

Arxius adjunts