Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament presenta l'avantprojecte de la reforma de la sala de vetlla del cementiri a la Germandat de Parets

L’Ajuntament presenta l'avantprojecte de la reforma de la sala de vetlla del cementiri a la Germandat de Parets

22/01/2021

L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, i la resta del govern municipal, s'ha reunit aquest dijous amb la junta directiva de la Germandat de Parets del Vallès, per explicar l'avantprojecte de la remodelació de la sala de vetlla que es troba al Cementiri Municipal.

El treball ha estat encarregat als serveis tècnics de les regidories de Via Pública i Equipaments, i contempla el condicionament de dues sales de vetlla independents adaptades, actualitzades i amb totes les comoditats.

Les sales guanyarien lluminositat i comptarien amb espai comú que faria les funcions d'àrea de trobada. Alhora també s'ha previst un lloc per a l'oficina de la Germandat.

L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, afirmava que "seria necessari posar al dia un tanatori que actualment no reuneix les condicions òptimes, sobretot quan es produeixen dues vetlles a l'hora".

L'Ajuntament i la Germandat han mantingut reunions des de fa temps amb l'objectiu d'acordar la redacció d'un conveni que permetria situar les oficines de l'entitat, amb més de cent cinquanta anys d'història, a les dependències del Cementiri Municipal. A canvi, la Germandat finançaria l'execució del projecte d'obra que té un cost aproximat de 200.000 euros.

El conveni podria incloure part de la gestió del servei i determinaria els anys que trigaria la Germandat a amortitzar la inversió efectuada.

Arxivat a: Ajuntament, General
Sala de vetlla del Cementiri Municipal