Les biblioteques de Parets celebren el Carnestoltes

Dimecres, 3 de febrer de 2021 a les 00:00
La major part de les activitats es faran en línia per raons de seguretat

Les dues biblioteques del municipi, Can Butjosa i Can Rajoler, han preparat tot un seguit d’activitats amb motiu de les festes de Carnaval d’enguany.

La Biblioteca Can Rajoler proposa una comparsa virtual que es farà a través de les xarxes socials del centre. Per participar cal recollir a l’equipament la bossa amb els materials i les instruccions, elaborar la màscara tal com s’indica, i fer-se una foto que s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça biblio.canrajoler@parets.cat, abans del 10 de febrer.

Pel que fa a la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa, el pròxim 11 de febrer es farà una hora del conte virtual dedicada al Carnestoltes. Per rebre l’enllaç que permetrà accedir a l’activitat cal apuntar-s’hi prèviament per telèfon al 93 562 23 53, per correu electrònic a bibut@parets.cat, presencialment al taulell o a través de la pàgina web bibliotecacanbutjosa.cat.

A més, durant la setmana de Carnaval, des de la biblioteca conviden als infants a anar disfressats i l'equip del centre els hi deixarà en préstec el llibre relacionat amb la seva disfressa. També es poden enviar fotos amb disfresses al correu bibut@parets.cat per compartir a les seves xarxes socials. Durant la setmana de Carnaval el personal de la biblioteca es disfressarà de personatge de conte per al joc "Endevina de quin conte he sortit!".

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19

Imatges