Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament farà una consulta ciutadana sobre el tancament del parc del Sot d'en Barriques

L'Ajuntament farà una consulta ciutadana sobre el tancament del parc del Sot d'en Barriques

09/02/2021

Del 25 de febrer al 12 de març s'obrirà el període de votacions

L'equip de govern de Parets organitzarà una consulta ciutadana perquè els veïns i veïnes decideixin si el parc del Sot d'en Barriques ha de continuar obert o ha de tancar-se. L'Ajuntament plantejarà dues opcions: que el parc continuï obert com fins ara o que el seu accés quedi restringit amb una tanca perimetral. 

El període de votacions començarà el dijous 25 de febrer, coincidint amb la publicació del butlletí municipal Parets al Dia, i finalitzarà el divendres 12 de març. A la consulta hi podran votar totes les persones residents al municipi majors de 18 anys.

Les votacions es podran fer de forma telemàtica, a través del web participacio.parets.cat, i de manera presencial en els equipaments municipals. Paral·lelament, durant el període de votacions hi haurà enquestadors al parc, als mercats ambulants i a peu de carrer.

Posteriorment, el Consistori executarà la proposta amb major consens. Amb aquesta mesura el govern municipal vol conèixer l'opinió dels paretans i paretanes.

Arxivat a: Via pública
Parc del Sot d'en Barriques