Portada > Actualitat > Notícies > L'alcalde Francesc Juzgado i la vicealcaldessa Casandra Garcia es reuneixen amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs

L'alcalde Francesc Juzgado i la vicealcaldessa Casandra Garcia es reuneixen amb l'alcalde de Mollet, Josep Monràs

12/02/2021

Els consistoris vallesans s'emplacen a col·laborar en projectes conjunts

L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i la vicealcaldessa, Casandra Garcia, han visitat avui l'Ajuntament de Mollet per reunir-se amb l'alcalde Josep Monràs. Durant la trobada, els representants municipals han analitzat la situació dels dos municipis amb la voluntat d'establir sinergies i col·laborar en futurs projectes comuns que puguin ser beneficiosos per als ciutadans i les ciutadanes dels dos municipis.

Entre les qüestions tractades han contrastat actuacions d'ajuts per pal·liar els efectes negatius de la COVID-19 així com el dispositiu electoral previst pels dos ajuntaments. També han abordat qüestions que els afecten mútuament com la C-17, la R3 i el riu Tenes.

L'alcalde Josep Monràs ha afirmat que "ha estat una reunió molt profitosa que estic segur que ha estat un primer pas per començar a fer projectes comuns en benefici dels nostres conciutadans". I ha afegit que "Mollet i Parets sempre hem tingut molts punts en comú i me n'alegro que amb el nou alcalde Francesc Juzgado les nostres dues ciutats tornin a bastir ponts de diàleg i de col·laboració per aconseguir fites importants per als nostres municipis. Quan anem de la mà i sumem, tothom hi guanya".

L'alcalde Francesc Juzgado ha recordat que "aquesta visita ha servit per fer valdre la importància que tenen aquestes trobades entre municipis veïns". La vicealcaldessa Cassandra Garcia ha dit que "ha estat una trobada molt interessant perquè som dos municipis a tocar i segur que podrem fer coses en benefici de la ciutadania. És important compartir experiències i bones pràctiques entre el món local".

Els representants dels dos municipis s'han emplaçat per a pròximes trobades.

Arxivat a: Ajuntament, Cooperació
Josep Monràs, Francesc Juzgado i Casandra Garcia