Portada > Actualitat > Notícies > El 45,19% dels electors de Parets han participat en les eleccions del Parlament de Catalunya, a les 18 h

El 45,19% dels electors de Parets han participat en les eleccions del Parlament de Catalunya, a les 18 h

14/02/2021

La participació cau 25,02 punts respecte als comicis del 2017

A les 18 h de la jornada electoral, Parets registra una participació del 45,19% del cens en les eleccions al Parlament de Catalunya. La xifra registrada correspon als 6.463 electors que han emès el seu vot des de l’obertura dels col·legis electorals aquest matí fins a les 18 h. En aquests comicis, hi tenen dret a vot 14.302 paretans i paretanes.

El segon avanç de participació de la jornada electoral torna a indicar una menor participació a les urnes. El percentatge registrat és 25,02 punts inferior en relació amb els comicis celebrats el 21 de desembre de 2017. A les darreres eleccions, a les 18 h, havien emès el seu vot, 10.018 persones, és a dir, el 70,21% del cens, que era de 14.268 electors. En el document adjunt hi trobareu una comparativa de l'índex de participació per meses entre les eleccions del 2017 i les actuals.

La jornada electoral ha començat aquest matí, a les 9 h, sense incidències. Les 26 meses dels 5 col·legis de Parets s’han constituït puntualment abans de l’horari d’obertura. Fins a les 20 h els col·legis electorals estaran oberts.

A la fi del recompte es publicaran els resultats al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament. També podreu seguir l’escrutini a elector.parets.cat, on podreu filtrar els resultats per districtes i meses.

Per a més informació podeu consultar www.parets.cat/eleccions14F.

Arxivat a: Ajuntament, Participació
Meses al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez
Una ciutadana a punt de votar
Meses a la pista coberta del Casal de Cultura Can Butjosa
Una ciutadana amb el seu vot preparat

Arxius adjunts