Portada > Actualitat > Notícies > El veïnat del carrer de Migdia opta per una via de sentit únic amb aparcament a un costat

El veïnat del carrer de Migdia opta per una via de sentit únic amb aparcament a un costat

19/02/2021

L'Ajuntament va impulsar una consulta ciutadana per conèixer l’opinió dels veïns i veïnes

L’Ajuntament de Parets va fer una consulta ciutadana perquè els veïns i veïnes decidissin com s’ha de regular el trànsit del carrer de Migdia. L’Ajuntament va plantejar dues opcions. L’opció 1 contemplava una via d’un únic sentit de circulació amb aparcament a un costat i l’opció 2 incloïa dos sentits de circulació sense aparcament. Finalment, la proposta més votada va ser la número 1 amb 60 vots. La proposta 2 va rebre 39 vots.

Les reformes es faran pròximament

El Consistori canviarà la senyalització del carrer de Migdia per convertir-lo en una via de sentit únic, amb accés des de l’avinguda de Lluís Companys, i una zona d’aparcament en un únic costat del carrer. També s’habilitarà un canvi de sentit de circulació al carrer de l’Empordà, entre els carrers de Migdia i Major, i es permetrà la sortida contra direcció del tractor de can Valentí pel carrer de Migdia fins a l’avinguda de Lluís Companys.

La votació es va fer entre el 15 i el 30 de gener. A la consulta telemàtica van participar-hi persones majors de 18 anys empadronades al carrer de Migdia i a la part del carrer de l’Empordà.

Arxivat a: Via pública
El carrer de Migdia