Portada > Actualitat > Notícies > Nova sessió d’El Pot Petit a Parets el diumenge 25 d’abril

Nova sessió d’El Pot Petit a Parets el diumenge 25 d’abril

26/02/2021

Per l’èxit assolit en exhaurir les entrades de dues sessions en un sol dia, s’ha programat una tercera sessió a les 12 h

El Pot Petit farà una tercera actuació el diumenge 25 d’abril, a les 12 h, al Teatre Can Rajoler de Parets. Aquesta setmana l’Ajuntament va posar a la venda les entrades per a dues sessions de l’espectacle però en 24 h van exhaurir-se. Amb motiu de l’èxit assolit, el Consistori ha decidit oferir una tercera sessió.

Les entrades per a la nova actuació podran adquirir-se avui mateix a partir de les 13 h al web espectacles.parets.cat. L’entrada general té un preu de 15 euros. Els menors de 18 anys i majors de 65 anys poden aconseguir els tiquets per 12 euros i els titulars del Carnet Jove Parets, per 11 euros. L’entrada per als nadons de fins a 1 any asseguts a la falda dels pares és gratuïta.

El grup de música representarà l’espectacle El Pot Petit al teatre, un concert teatralitzat, dinàmic i participatiu per a tota la família. A l’actuació hi intervindran els personatges del grup: la Jana, en Pau i la Melmelada Band. Les dues sessions per a les quals s’han esgotat les entrades es faran a les 16 h i a les 18.30 h del diumenge 25 d’abril.

Arxivat a: Cultura
El Pot Petit
Cartell de l'espectacle 'El Pot Petit al teatre' - Nova sessió