La Policia Local de Parets reforça el patrullatge a peu

Dimarts, 9 de març de 2021 a les 00:00
El model de policia de proximitat permet fer actuacions preventives i proactives

L'Ajuntament de Parets ha intensificat el patrullatge policial a peu. L'objectiu és prevenir actes incívics i robatoris. La vigilància a peu se suma al patrullatge en bicicleta que fan els agents cívics. Ambdues modalitats formen part d'un model de policia de proximitat que permet fer actuacions preventives i proactives. L'accessibilitat dels agents facilita una relació més estreta entre la policia i la ciutadania.

El reforç del patrullatge a peu es fa en horaris i zones de més afluència. Entre les actuacions destaquen el control de les defecacions dels gossos a la via pública, la protecció i reforç de la mobilitat als entorns escolars, la vigilància dels accessos als mercats ambulants i la col·laboració en campanyes ciutadanes com la del mes de febrer per actualitzar les dades dels comerços i lliurar-los un adhesiu amb el número de la Policia Local (93 573 73 00).

Amb aquesta iniciativa el govern municipal vol ser al costat dels ciutadans i apostar per les actuacions preventives. Una de les dades que exemplifica aquest mètode és el descens en les denúncies per no portar mascaretes. Al gener van registrar-se 98 denúncies i al febrer van reduir-se a 63.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19