Portada > Actualitat > Notícies > La campanya d'identificació de gossos per ADN permet censar 172 animals en tres mesos

La campanya d'identificació de gossos per ADN permet censar 172 animals en tres mesos

26/03/2021

Durant aquest 2021 s'han interposat 10 sancions a propietaris de gossos per diferents infraccions

L'Ajuntament de Parets continua amb l'aposta per trobar solució a l'incivisme per part dels propietaris de gossos que no recullen els excrements de la via pública. A més, gràcies a la darrera campanya d'identificació de gossos per ADN, s'han pogut censar 172 animals en només tres mesos.

Des de gener de 2020, i fins al gener de 2021, s'han censat a Parets un total de 426 animals, dels quals 172 (un 40,37%) ho han estat durant el període dels tres mesos de durada de la campanya, de novembre de 2020 a gener de 2021, mentre que 254 (un 59,63%) es van censar durant els mesos de gener a novembre de 2020. Actualment, a Parets hi ha un total de 2.754 animals inscrits al cens.

Les polítiques de control i vigilància de la via pública que du a terme l'administració paretana, han permès interposar 10 expedients sancionadors des de principi d'any, dels quals 8 ho han estat gràcies a la recollida de mostres d'excrements que han fet possible identificar l'animal.

Durant el 2021 s'han recollit 25 mostres de les quals 11 han estat coincidents; les altres 14 mostres recollides pertanyen a gossos que no han estat inscrits al cens municipal i, per tant, no ha estat possible la seva identificació. L'Ajuntament preveu fer una recollida d'aproximadament 125 mostres més durant aquest any.

Arxivat a: Ajuntament, General, Societat
Campanya d'identificació de gossos per ADN