Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets deté tres individus per robatori d'habitatges en grau de temptativa

La Policia Local de Parets deté tres individus per robatori d'habitatges en grau de temptativa

07/04/2021

La matinada del dilluns els agents van detenir un individu per un robatori en una botiga

Agents de la Policia Local de Parets han detingut aquest migdia tres individus per un delicte de robatori d'habitatges en grau de temptativa. Els agents han rebut l'avís d'una veïna d'un bloc de pisos del carrer de Víctor Català alertant que havia vist dos individus dins del bloc i que li resultaven sospitosos.

La patrulla, que feia tasques de vigilància a la zona del mercat setmanal, s'hi ha desplaçat en pocs minuts i ha sorprès els dos individus que intentaven entrar als habitatges. Els agents han trobat dues portes forçades. Posteriorment, han detectat un tercer individu que controlava la zona des d'un vehicle. Els implicats, tots amb antecedents, són de nacionalitat georgiana.

La Policia Local de Parets confecciona totes les diligències i en farà el traspàs al cos de Mossos d'Esquadra de l'ABP de Mollet.

Robatori en un comerç

La Policia Local també va detenir un individu, de nacionalitat marroquina, per robatori en un comerç de l'avinguda de Catalunya. Els fets van ocórrer la matinada del passat dilluns 5 d'abril. Els veïns de la zona van alertar als agents que van actuar ràpidament i van poder sorprendre l'individu dins de la botiga.

Arxivat a: Seguretat
Policia Local de Parets