Les audicions per a escolars ara al parc La Linera

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 00:00
L’Escola Municipal de Música de Parets realitza aquestes audicions des de l’any 1999

El mes de març va donar el tret de sortida a les audicions per a escolars a càrrec de les professores i professors de l’Escola Municipal de Música de Parets del Vallès. És un projecte que l’escola duu a terme des de l’any 1999 en què els músics i professors de l’escola ofereixen música en directe a través de contes o guies temàtiques adients per a cada edat. Un dels objectius d’aquestes audicions és escoltar música en viu i conèixer

La situació causada per la pandèmia de la COVID-19 ha obligat a reestructurar l’organització. Enguany, cada escola visitarà l’Escola de Música el mateix mes i cada setmana es farà una audició pels alumnes de P5, segon, quart i sisè de primària.

L’Escola Pompeu Fabra va ser la primera a gaudir de les audicions i, durant el mes d’abril va ser el torn per l’Escola ACESCO, ja que ambdues tenen els grups bombolla més reduïts i va permetre fer-les a l’auditori. A partir d’aquest mes de maig i el pròxim mes de juny, l’Escola Municipal Pau Vila i l’Escola Lluís Piquer faran les audicions a l’aire lliure, concretament a l’espai del parc La Linera just davant de l’escola, amb l’objectiu de mantenir les mesures d’higiene i seguretat.

 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19