Portada > Actualitat > Notícies > La gent gran visitarà l’església de Sant Esteve de Parets

La gent gran visitarà l’església de Sant Esteve de Parets

21/05/2021

L’activitat s’emmarca en la programació trimestral per a la gent gran del municipi

El pròxim dimarts, 1 de juny, a les 10 h l’església de Sant Esteve de Parets del Vallès, ubicada a la plaça de la Vila, obrirà les portes per a la gent gran del municipi en una visita guiada a càrrec de M. José Torres i Jaume Anfruns que, entre altres, explicaran els diferents tocs de campanes.

Aquesta activitat forma part de les sortides culturals emmarcades en la programació del segon trimestre de l’any adreçades a la gent gran del municipi. La visita guiada encetarà aquestes sortides, ja que la programada durant el primer trimestre de l’any, a La Marineta, es va haver d’anul·lar a causa de les mesures de seguretat i prevenció per la COVID-19.

Les inscripcions s’han de formalitzar als Casals Municipals de Gent Gran trucant al 93 562 26 38 o per Whats App al 691 367 695. Amb l’objectiu de respectar totes les mesures vigents sobre la COVID-19 l’aforament serà limitat.

Arxivat a: Gent Gran
Església de Sant Esteve

Arxius adjunts