El sergent Miquel Lafuente rep la Medalla a la permanència de 25 anys com a Comandament

Divendres, 28 de maig de 2021 a les 00:00
El reconeixement ha sigut atorgat per l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC)

El sergent de la Policia Local de Parets del Vallès, Miquel Lafuente, va rebre la Medalla a la permanència de 25 anys com a Comandament atorgada per l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC) que reconeix la trajectòria professional dels agents de policia en el rang de Caps i Comandaments.

L’homenatjat, Miquel Lafuente, agraïa enèrgicament el reconeixement, tot i que assenyalava que “un no treballa pels reconeixements sinó per l’esperit que et dona la vocació de policia i ajudar a la gent. La feina té moments complicats i aquests reconeixements són grats”.

El regidor de Seguretat Ciutadana a l’Ajuntament de Parets, Francesc de la Torre, reconeixia la tasca d’en Miquel a la Policia Local de Parets i assenyalava que “és un orgull que a Parets disposem de persones, d’agents, de comandaments en aquest cas com el Miquel. Només puc tenir paraules bones pel Miquel i li vull desitjar molts encerts i que continuï amb aquestes ganes, il·lusió i sobretot amb aquesta professionalitat i manera de fer que, finalment, redunda en el benefici de les nostres veïnes i veïns”.

En Miquel va ingressar a la Policia Local de Parets del Vallès l’any 1988. L’any 1993 va promocionar a caporal i, des de l’any 2011 fins ara, treballa com a Sergent en Cap de l’Àrea de Gestió Logística i Tècnica de la policia local del municipi.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20