Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament s’adhereix al Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i el Maltractament vers les persones grans

L’Ajuntament s’adhereix al Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i el Maltractament vers les persones grans

15/06/2021

La plaça de la Vila ha acollit la Lectura del Manifest a càrrec de la regidora de Gent Gran, Maria Gorina

L’Ajuntament de Parets, mitjançant la regidoria de Gent Gran, s’adhereix al Dia Mundial de la Presa de la Consciència de l’Abús i el Maltractament vers a les Persones Grans, que és avui dimarts 15 de juny.

A les 12.15 h, a la plaça de la Vila, la regidora de Gent Gran, Maria Gorina, ha fet una lectura del Manifest per prendre consciència sobre el motiu d’aquesta diada i per fomentar els bons tractes. Gorina manifestava que “el tractament cap a la gent gran és el reflex de qui som i volem ser com a societat. És per aquesta raó que no podem quedar-nos impassibles i de braços plegats davant les injustícies i els maltractaments”.

I a la tarda, a les 17.00 h, amb connexió en directe per Webinar, des dels Casals de Gent Gran, es farà la III Jornada anual de conscienciació i sensibilització per aturar el maltractament.

És una oportunitat per reflexionar i sensibilitzar sobre una realitat, sovint, poc visible en la nostra societat, així com per conèixer històries reals de maltractaments i exposar les propostes elaborades pels grups de treball.

Campanya PROU

La campanya PROU, és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Comarques per l’Envelliment Actiu i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. Han participat més de 20 territoris de tot Catalunya, tots amb el lema PROU, amb un mateix objectiu: aturar els maltractaments a persones grans. Podeu veure el vídeo de la campanya aquí o en el vídeo adjunt a aquesta notícia.

 
 
Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran
La regidora de Gent Gran, Maria Gorina, durant la lectura del Manifest a la plaça de la Vila

Arxius adjunts