Portada > Actualitat > Notícies > Les obres de la plaça Espanya avancen a bon ritme

Les obres de la plaça Espanya avancen a bon ritme

17/06/2021

Es preveu que les actuacions finalitzin durant la primera quinzena de juliol

Aquest matí l’equip de govern, juntament amb personal tècnic de l’Ajuntament de Parets, han visitat les obres de remodelació de la plaça Espanya que van començar el passat mes d’abril i que es preveu estiguin finalitzades durant la primera quinzena del mes de juliol.

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, reconeixia que “el projecte de remodelació del parc de la plaça Espanya era un dels que fa un parell d’anys ja teniem al cap perquè calia una actualització i recupera un tret característic i diferencial d’aquesta plaça com és la pèrgola”.

La vicealcaldessa de Parets i també regidora del barri de l’Eixample Central, Casandra Garcia, assegurava que “en les diverses reunions amb els veïns i les veïnes d’aquesta zona ho demanava molta gent”. Garcia destacava que és important oferir diversos espais dins del municipi amb finalitats diferents.

La regidora d’Urbanisme, Rosa Martí, es mostrava molt satisfeta amb els terminis d’execució de les actuacions i assegurava que “amb aquest arranjament es millorarà molt l’entorn dels veïns”.

Els objectius generals de la remodelació són construir una plaça més verda i accessible. En aquest sentit, el parc recuperarà l’espai de descans i de lleure i crearà punts de trobada entre els veïns i les veïnes. El nou parc també comptarà amb un espai de grades i un petit escenari per acollir diferents activitats.

Arxivat a: Urbanisme
Una representació de l'equip de govern durant la visita a les obres de la plaça Espanya
La plaça tindrà una zona amb grades i un petit escenari
Vista de la pèrgola que travessarà la plaça
Es preveu que les actuacions finalitzin durant la primera quinzena de juliol