Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament grava un vídeo perquè els escolars coneguin el funcionament de l'administració paretana

L'Ajuntament grava un vídeo perquè els escolars coneguin el funcionament de l'administració paretana

23/06/2021

L'alcalde i la vicealcaldessa han visitat els grups de 3r dels centres educatius per donar a conèixer la projecció i el funcionament de la nostra administració

Coincidint amb la finalització de curs escolar, també han finalitzat les visites que l'alcalde, Francesc Juzgado, i la vicealcaldessa i regidora d'Educació, Casandra Garcia, han dut a terme a les escoles per tal d'explicar els nens i nenes com funciona la nostra administració local.

En anys anteriors, els alumnes es traslladaven fins a les dependències municipals per veure l'edifici, saber com és la gestió i el dia a dia dels treballadors i les treballadores i conèixer de prop la seva tasca. Enguany, i a causa de la pandèmia, aquests desplaçaments no han estat possibles. Per aquest motiu, des de l'alcaldia i la regidoria d'Educació, es va elaborar un vídeo explicatiu i didàctic amb imatges de les àrees i departaments que intervenen en els processos municipals, on també s'han incorporat altres dependències i serveis com les oficines de RAP107, el Teatre Can Rajoler, el Servei d'Esports, les biblioteques, la Policia Municipal, o Cal Jardiner, entre d'altres.

La projecció s'ha donat a conèixer als estudiants de la mà de l'alcalde i la vicealcaldessa, que han visitat els grups de 3r de les escoles i han pogut resoldre tots els dubtes que els alumnes els hi han plantejat.

Si esteu interessats a veure aquest vídeo, es pot fer a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Parets o clicant aquest enllaç.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Visites a les escoles de Parets
Visites a les escoles de Parets