Portada > Actualitat > Notícies > Torna l’Enamora’t de Parets amb la restauració del municipi

Torna l’Enamora’t de Parets amb la restauració del municipi

30/06/2021

El concurs es fa per Instagram del 30 de juny al 14 de juliol

La campanya de turisme i promoció de la vila ‘Enamora’t de Parets’ torna amb la primera fase de l'edició amb els establiments de restauració del municipi com a protagonistes.

Des d’avui dimecres, 30 de juny, i fins al 14 de juliol, es pot participar en el concurs publicant una fotografia d’un dels establiments participants a Instagram amb el hashtag #enamoratdeparets i etiquetant-hi el compte @ajuntamentdeparets.

La fotografia amb més likes (cors) serà la guanyadora d’un menú o una degustació per a dues persones en l’establiment que es mostri.

La regidora de Comerç, O'hara Valdivia, ha visitat alguns participants d'aquesta primera fase del sector de la restauració local. Aquests han rebut rodals, adhesius i estovalles on s'explica com es pot participar en aquesta. La regidora afirma que "es tracta de la primera fase del sector de la restauració de l'Enamora't de Parets. En farem més per oferir a tothom la possibilitat de participar-hi. Estem satisfets de la bona acollida que ha tingut la iniciativa, ja que d'aquesta manera també donem suport a la nostra restauració local. Estem treballant amb altres accions com les ajudes Covid-19, les bases de les quals ja estan aprovades".

Consulteu els establiments col·laboradors de la primera fase de la campanya en l’arxiu adjunt. Si teniu un establiment i esteu interessats/des a participar heu d'escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ajuntament
Enamora't de Parets edició restauració

Arxius adjunts