Portada > Actualitat > Notícies > Debat final sobre la intervenció a l’entorn del riu Tenes

Debat final sobre la intervenció a l’entorn del riu Tenes

01/07/2021

Fins al 2 de juliol es podran seguir votant les propostes al web participacio.parets.cat

Aquest dissabte, 3 de juliol, a les 12 h, la sala d'exposicions Can Rajoler, acollirà el debat final sobre la intervenció a l’entorn del riu Tenes amb imatges del procés que s'ha seguit per elaborar les propostes relatives a la recuperació ecològica, paisatgística i social del riu Tenes.

La presentació anirà a càrrec de l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la regidora de Medi Ambient, Rosa Martí i membres de l'empresa e-Raons i l'Estudi Martí i Franch, així com de tècnics del Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Parets.

Durant la sessió es donaran a conèixer les aportacions que ha fet la ciutadania durant el procés, s’analitzaran les prioritats d’intervenció, i es podrà parlar amb responsables municipals del projecte, representants de l’estudi encarregat de la proposta tècnica i l’equip dinamitzador del procés participatiu.

El projecte, una de les prioritats de l'equip de govern per aquesta legislatura, consisteix a restaurar i conservar el riu i el seu entorn i, a la vegada, integrar l'espai fluvial en un conjunt dedicat a l'esport i al lleure que sigui respectuós amb el medi ambient. Les actuacions s'executaran de forma gradual.

Recordeu que el procés per participar en la fase 2 i votar una de les tres propostes elaborades per l'Estudi Martí Franch (EMF) en relació amb aquest espai continuarà obert fins demà, 2 de juliol.

Pròximament es donaran a conèixer els resultats d'aquest procés i l'opció que finalment hagi estat escollida per la ciutadania.

Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
Riu Tenes

Arxius adjunts