Portada > Actualitat > Notícies > A punt de finalitzar la tercera fase de les obres del Barri Antic

A punt de finalitzar la tercera fase de les obres del Barri Antic

06/07/2021

Les actuacions es concentren en els carrers de Ferrer i Guàrdia i de l’Aurora

Aquest matí l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, acompanyat de la regidora d'Urbanisme i del Barri Antic, Rosa Martí i personal tècnic de l'Ajuntament, han visitat les obres del Barri Antic, que es troben en la 3a fase d'execució, per comprovar-ne l'evolució dels treballs, que es concentren en els carrers Ferrer i Guàrdia i Aurora.

L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, comentava durant la visita que "veient la bona evolució de les obres, preveiem que estiguin finalitzades entre finals de juliol i inicis del mes d'agost. Amb el conjunt de les obres hem volgut donar de nou protagonisme als carrers del centre històric i recuperar-los per tal que no només els veïns i veïnes puguin gaudir, sinó que ho faci tota la ciutadania".

La regidora d'Urbanisme i del Barri Antic, Rosa Martí, parlava dels acabats, concretament del carrer Ferrer i Guàrdia, on el paviment que s'ha utilitzat es diferencia del de la resta de carrers "és pedra natural d'una qualitat excel·lent, molt duradora i amb un aspecte molt bonic, que farà lluir molt més aquest carrer".

El 2017 va començar el projecte per recobrar el centre històric. A la primera fase, les obres es van fer als carrers de Travessera i de Barcelona i a la segona fase, al carrer Major. Els treballs s’han dissenyat perseguint dos objectius: d’una banda, dotar el cor del municipi de singularitat, caràcter i identitat propis i, d’altra banda, fer un barri més funcional, obert i pensat per a les persones. Per això, les intervencions parteixen de la necessitat de recuperar i conservar els elements històrics així com d’invertir la prioritat i donar el protagonisme als vianants amb la creació d’espais públics verds i per a la instal·lació de terrasses.

Per a consultes relacionades amb aquestes obres, podeu contactar amb l'àrea d'Urbanisme al número de telèfon 93 573 88 88 o a l'adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme
Visita d'obres al Barri Antic, carrer Ferrer i Guàrdia
Visita d'obres al Barri Antic, carrer Ferrer i Guàrdia
Visita d'obres al Barri Antic, carrer Aurora