Portada > Actualitat > Notícies > L’empresa Stahl Ibérica dona 16 ordinadors a les escoles de Parets

L’empresa Stahl Ibérica dona 16 ordinadors a les escoles de Parets

07/07/2021

Les quatre escoles de primària públiques del municipi ja tenen els dispositius

L’Ajuntament de Parets ha agraït la donació de 16 ordinadors de l'empresa química Stahl Ibérica en un acte aquest migdia a la sala de plens. Els ordinadors s'han distriuït entre les escoles del municipi Pau Vila, Lluís Piquer, Pompeu Fabra i Vila Parietes.

L’empresa va contactar amb la Coordinadora d’Associacions de Mares i Pares (CAMPA) de Parets que ha gestionat la donació entregant quatre dispositius a les quatre escoles de primària públiques de la vila.

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, valora i agraeix que les empreses col·laborin, ja que “les escoles necessiten molts recursos i avui dia els recursos de noves tecnologies sempre seran benvinguts. També volia agrair a la Campa que és qui ha gestionat i coordinat aquesta acció”.

El director local de l’empresa, Josep Altur, ha assegurat que Stahl és una empresa compromesa amb la responsabilitat social “i era una bona oportunitat, ja que a causa de la pandèmia hem hagut de canviar molts ordinadors de sobretaula per ordinadors portàtils. Hem considerat que era una bona ocasió que algú els pogués fer servir i, en aquest cas, els hem donat a les escoles de la vila”.

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Signatura de col·laboració amb Stahl per la donació de 16 ordinadors a les escoles de Parets