Portada > Actualitat > Notícies > El 100% de l’alumnat de l’Institut Torre de Malla superen les Proves d’Accés a la Universitat

El 100% de l’alumnat de l’Institut Torre de Malla superen les Proves d’Accés a la Universitat

09/07/2021

L’alumna Laia Tejada obté una Distinció PAU per haver obtingut un 9,5

Els 51 alumnes de l’Institut Torre de Malla de Parets que es van presentar a la convocatòria de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’enguany, celebrades els dies 8, 9, 10 i 11 del passat mes de juny, les han superat.

El director de l’Institut Torre de Malla, Jesús Paniego, valora molt positivament els resultats i agraeix l’esforç de l’alumnat, a les famílies pel suport i a l’equip docent per la dedicació en un any diferent i complicat. A l’entrevista a l’emissora de ràdio de Parets, RAP107FM, en Jesús felicita la Laia Tejada per haver obtingut la nota més alta de l’institut, i també menciona especialment a en Carles Aguilera, que lamentablement s’ha quedat a les portes de la distinció.

L’alumna Laia Tejada ha obtingut una Distinció PAU després d’haver superat les proves amb un 9,5. Aquest reconeixement l’atorga el Consell Interuniversitari de Catalunya a tot l’alumnat que en la convocatòria ordinària obté una nota igual o superior a 9 punts com a qualificació de la fase general de les PAU. Tejada es mostra molt satisfeta amb els resultats i agraïda pel reconeixement que, juntament amb la matrícula d’honor del batxillerat, permetrà tenir la matrícula gratuïta pel curs vinent.

La Laia vol estudiar Biomedicina a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i comenta que “sempre he volgut investigar en un laboratori per tractar les malalties o ajudar a desenvolupar vacunes”. També assenyalava que els dos anys de batxillerat no han sigut fàcils pel context de la pandèmia, “però aquest any, a segon de batxillerat, estava tot planificat, no hem perdut cap classe i hem pogut seguir bé tot el curs”.

Arxivat a: Educació
Laia Tejada obté un 9,5 a les PAU