Portada > Actualitat > Notícies > Ets un artista jove? L’Ajuntament subvenciona fins a 500 €

Ets un artista jove? L’Ajuntament subvenciona fins a 500 €

12/07/2021

Per accedir-hi cal ser menor d’edat, estar empadronat/da al municipi i assistir com a mínim al 80% de les classes

L’Ajuntament de Parets ha obert una línia d’ajuts econòmics pel període 2021-2022, per facilitar l'accés a la formació artística, subvencionant totalment o parcialment la inscripció o matrícula, quotes de l'activitat, despeses d'equipació, instruments, material, entre d'altres, i així garantir-ne l’accés a les persones amb dificultats econòmiques.

Per poder accedir-hi, cal ser menor d’edat, estar empadronat al municipi, i haurà d'assistir com a mínim al 80% de les classes de l’activitat subvencionada. L’import màxim individual de la subvenció serà de 500 € independentment del cost de l’activitat.

Les persones sol·licitants que reuneixin les condicions establertes hauran de presentar la instància presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), demanant cita a través del web www.parets.cat/cita-previa-oac o trucant al 93 573 88 88. O bé, telemàticament amb certificat digital accedint a la Seu Electrònica de Parets del Vallès.

Avui dilluns, 12 de juliol, s’ha publicat la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Per tant, les sol·licituds es poden presentar durant 21 dies des de l’endemà de la publicació.

Arxivat a: Cultura
Obra de l'Iris Paris a Can Rajoler

Arxius adjunts