Portada > Actualitat > Notícies > Nous canvis a la Festa Major de Parets per complir amb el Procicat: s'avancen els horaris de nit i s'anul·len els balls previstos

Nous canvis a la Festa Major de Parets per complir amb el Procicat: s'avancen els horaris de nit i s'anul·len els balls previstos

20/07/2021

Arriba l'últim cap de setmana de Festa Major a Parets després de les actuacions dels grups de música i dansa locals

Per no anul·lar cap dels compromisos adquirits, el proper divendres 23 de juliol actuaran a l'aparcament del camp de futbol en Nil Nadal i la Yaneisy, a les 20.30 h i 21.15 h respectivament, finalitzant amb ells les actuacions previstes del Dia de la Música local.

A partir de les 22.15 h tindrà lloc el concert Tribut a Queen a càrrec de Momo.

Pel que fa al concert de The Logical Group, es trasllada per a una data pròxima per tal de complir amb el toc de queda que afecta també al nostre poble.

Altres dels canvis que s'han hagut de fer són els de diumenge i dilluns a la nit. Diumenge, Ebri Knight actuarà a partir de les 22 h i es trasllada a una altra data futura el concert de La Banda Biruji.

Dilluns a la nit la Festa de la Pedra del Diable s'avança a les 22 h, just en acabar el concert de la Maravella.

La resta d'activitats continuen com estaven previstes.

El document adjunt podeu consultar el programa de Festa Major previst de divendres 23 a dilluns 26 de juliol a dia d'avui i que podria variar en funció del Procicat.

Arxivat a: Cultura
FM 2021

Arxius adjunts