Portada > Actualitat > Notícies > El mes de setembre s’obrirà el període d’inscripcions per a les Escoles Esportives Municipals de Parets

El mes de setembre s’obrirà el període d’inscripcions per a les Escoles Esportives Municipals de Parets

30/07/2021

Les places són limitades i es faran per ordre de recepció

El pròxim 13 de setembre s’obre el període d’inscripcions per participar en les Escoles Esportives Municipals de Parets del Vallès pel curs 2021-2022. Les inscripcions es podran formalitzar per via electrònica en el web www.parets.cat/temes/esports/activitats/per-a-nens i enviar la documentació a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

Les places són limitades i es faran per ordre de recepció. Una vegada acceptada la sol·licitud, rebreu un correu electrònic per formalitzar la inscripció.

Les activitats estan adreçades a nens i nenes de P4 i P5. Els nens i nenes es podran formar integrant l’activitat física i l’esport com a hàbit d’organització, incidint en el foment dels valors i utilitzant mètodes recreatius per a la seva formació esportiva.

Els entrenaments es faran del 4 d’octubre de 2021 al 26 de maig de 2022 en quatre centres: Can Butjosa, Escola Pau Vila, Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez i Escola Vila Parietes.

El preu de l’activitat per als residents de Parets és de 16,50 euros, i per als no residents a Parets és de 20,60 euros, ambdues quotes són per a tot el curs.

Per a més informació cal adreçar-se al poliesportiu municipal, a l’avinguda de Francesc Macià, s/n, trucar al telèfon 93 562 52 06, o enviar un correu a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) .

Arxivat a: Esports
Escoles Esportives Municipals

Arxius adjunts