Portada > Actualitat > Notícies > Horaris d’estiu dels serveis i equipaments municipals de Parets

Horaris d’estiu dels serveis i equipaments municipals de Parets

30/07/2021

L’Ajuntament romandrà tancat durant el mes d'agost i l’OAC obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 h amb cita

Durant el mes d’agost, diversos serveis i equipaments municipals de Parets faran horari d’estiu. L’Ajuntament romandrà tancat al públic. Per a qualsevol consulta podreu dirigir-vos a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada a la plaça de la Vila, que obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 h amb cita prèvia. Per demanar hora s’haurà de trucar al 93 573 88 88, escriure a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o contactar al web.

Per una banda, la biblioteca i les oficines de Can Rajoler romandran tancades tot el mes d’agost i tornaran a obrir l'1 de setembre. D’altra banda, la biblioteca i el Casal Can Butjosa també tancaran tot el mes d’agost i, fins al 10 de setembre, la biblioteca obrirà els dilluns, dimecres i dijous de 15 a 20 h i els dimarts i divendres de 9.30 a 14 h. Així doncs, tornarà al seu horari habitual a partir del dilluns 13 de setembre. El casal seguirà amb el seu horari habitual de dilluns a divendres de 15 a 21 h.

Els Casals Municipals de Gent Gran de Parets no canvien d’horari en el període estival. És a dir, de dilluns a divendres, obriran de 10 a 13 h i de 15 a 20 h i els caps de setmana, d’11 a 13 h i de 16 a 20 h.

Pel que fa al Casal de Joves Cal Jardiner romandrà tancat durant tot el mes d’agost i tornarà a la seva activitat i horari habitual a partir de l’1 de setembre.

Les instal·lacions esportives romandran tancades a partir del 27 de juliol fins al 29 d’agost. En canvi, les pistes exteriors i d’atletisme estaran obertes de dilluns a diumenge de 10 a 21 h. La piscina municipal també tancarà, en aquest cas, del 31 de juliol fins al 9 d’agost, per manteniment de l’equipament. Els dies d’agost en què l’equipament estigui obert ho farà de 8 a 21 h.

Del 9 d'agost al 23 de setembre el Cementiri Municipal obrirà en horari especial de dimarts a dissabte de 9 a 14 h i de 16 a 18 h. Els dilluns i diumenges romandrà tancat, a excepció de si hi ha vetlla.

La Deixalleria Municipal, des del mes de juliol i també el pròxim mes d’agost, estarà oberta els dimarts de 16 a 19 h i de dimecres a diumenge de 8 a 14 h.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament de Parets